miercuri, 22 august 2012

Invitatie la poezie


Invitaţie la poezie

Revista noastră salută prima apariţie editorială a tânărului Dănuţ Belu. Ce e aşa special la Dănuţ? E un tip credincios, smerit şi cu mult bun simţ. Şi scrie poezii.
Caracteristici, care dacă ar fi să ne luăm după “intelighenţia” de la Bucureşti, au dispărut de la tânărul român. Şi totuşi, vrânceanul nostru e dovada că nu-i aşa.
Cartea în sine se numeşte “Incercări poetice”, iar eseistul Paul Krizner spune că ” La vârsta de 22 de ani pe care-i are tânărul poet, ne pune în față un volum care la prima vedere pare destul de simplu structurat iar dacă am simți în profunzime unele cugetări ne-am da seama cât de complicată poate fi viața la această vârstă mai ales dacă-ți propui să înmulțești talanții dați de Dumnezeu.
Pentru cei care încă nu au reușit să înțeleagă această carte de poezii îmi permit o parafrazare a unei geniale expresi a marelui istoric român Nicolae Iorga, nu există carte proastă ci doar persoane care n-o înțeleg”. Întreaga recenzie o puteţi citi aici.
Aşa că vă invităm să cumpăraţi această carte, din două motive: vă veţi îmbogăţi sufleteşte şi veţi recompensa un om bun.
Pentru a o comanda, îi puteţi scrie direct autorului pe adresa: Dănuţ Belu, comuna Urecheşti, Judeţul Vrancea sau pe beludanutz@yahoo.com.
Pe Dănuţ îl puteţi găsi inclusiv pe facebook:  http://www.facebook.com/danut.belu.3
Preţul cărţii: 10 lei.
 Fiţi demni!

Un comentariu: