vineri, 3 august 2012

Politikia


Cand folosim acest termen, politikie, este logic sa ne gandim la inegalabilul I. L. Caragiale. Dansul a facut celebra politikia. Si astazi, chiar daca se vorbeste de politicianism, de "politic corect"... totpolitikia a ramas la putere.
Ce este politikia? O caricatura curat'murdara. Politikia, ieri si azi este aceiasi. Aceasta caricatura nu-i de vina, fiindca nu-i o entitate, de vina sunt nesimtitii care practica acest "sport" si laudati de toata lumea ca bubuie de PROSTIE. ei continua sa calce pe cadavre, sa manipuleze, sa minta, sa fure, sa duca tara de rapa.
Dupa ce sunt ticalosi si incompetenti (analfabeti moral, spiritual, politic si cultural), mai au si tupeu, mai au si mandrie...
Cand vreodata va recunoaste PSD-ul in frunte cu tovarasul ion iliescu si adrian nastase, ca din cauza lor Romania (estetic, economic, administrativ, politic si cultural...) este praf si pulbere?! Drumuri din gard! Numai vorbe si promisiuni desarte. Nu au fost in  stare de nimic si acum vor sa scoata tara din criza.
Pe vrmea PSD-ului nu s-a facut un km de autostrada, dar fabrici si uzine au disparut, au fost vandute pe 2 lei la straini.
Agricultura a ramas (si ramane) parloaga. Turismul a fost lasat in bezna. Educatia, la pamant. Ce boala a facut PSD-ul? Un rahat. Si acum (sub eticheta USL) o arde-n basini si manele, ca Educatia e baza intr-o societate, ca una ca alta. Acum s-au trezit handicapatii?! "Social-democratia e laptele batut al comunismului." (PETRE TUTEA) 
Politikia, dupa '89 , a existat datorita PSD-ului, cel mai prost partid politic dupa PCR.
Sa multumim PSD-ului ca ne-a tinut pe loc timp de zece ani, din '9o pana-n '92, din '92 pana-n '96 si din 2000 pana-n 2004. 
Acum am acoperire sa-l detest pe ilescu, ca politician, ca presedinte, ca mentaliatate. De ce? Pai si prietenul meu Florian Bichir gandeste la fel, iliescu e un tradator, un infractor.
Ma regasesc in cele scrise de Florian Bichir, parca as fi scris eu anumite articole publicaten in cartea "Recurs la Evanghelie" (ed. Agnos).
Politikia a uratit (din punct de vedere institutional) Romania.
Din pacate am dat doua nume, doi indivizi pe care-i voi da in judecata, sa plateasca pentru raul facutpoporului Roman. Nu vroiam sa pomenesc niciun nume, dar cand te ia nervu... te exprimi pe sleau ca sa te descarci.
Prea mult tinem in noi suferinta, tacerea... Nu apelez decat la "revolutia bunului simt". Nu caut sa fac scandal sau sa influentez pe cineva la violenta. Incerc doar prin mijloace democratice sa amendez politikia si baietasii care i-au slujit cu evlavie. 
Precum in democratie, majoritatea decide, un mic-mare referendum le rezolva pe toate.
Politikia nu a fost practicata de extraterestrii (care nici nu exista), ci de niste specimene pseudo-umane. Nici astazi, oamenii n-au treaba cu politikia , dar animalele rationale, neocomunistii, megalomanii... traiesc doar din politikie.
Sa vedem ce se fac "baietii destepti" cand moare politikia ?!

06-10-2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu