vineri, 27 ianuarie 2017

Vrei să apari la tv?

    Vrei să ajungi la tv? Mănâncă zece banane într-un minut. Eşti o femeie sexy şi vrei să apari la tv să fii vedetă? Ok, încearcă să faci sex cu un milion de bărbaţi într-o oră. Sau îţi poţi vinde virginitatea (dacă există acest lucru) pe facebook, la preţ de 10 000 de euro. Eşti un maimuţoi (pardon!) , un om serios... şi vrei să apari la tv? Inventează o bazaconie. Spune câteva prostii. De ce doar câteva? Pentru că nu ai timp să vorbeşti de moderator. O să te întrerupă din secundă în secundă.

    Deci (în concluzie) dacă vrei să apari la tv, trebuie să faci ceva neobişnuit. Nu e ceva normal? Vedem la Acces direct! sau la ştirile de la ora cinci, ce se vinde cel mai bine la tv. Moartea şi suferinţa umană. Tragedia şi mizeria umană. De demnitate, atitudini şi bun-simţ, rar se aude şi se vede la tv. Mass-media de azi trăieşte din ştiri şi publicitate.

     Nimic nu mai este cum a fost. Dar se pare că acest nimic a devenit vedetă şi se tot vrea să se pună accent pe nimic. Nimic serios. Nimic frumos. Nimic adevărat. Manipulare. Demagogie. Chestia cu 999, 9 a vrăjit aproape pe toată lumea. Totul pare să fie comercial. Totul se vinde şi e ceva murdar la nivel psihologic. Dar să nu uităm, dacă vrei să apari la tv: fă o prostie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu