luni, 27 octombrie 2014

De ce fac rating, nebunii la televizor?



    Nu pot sa zic ca sunt indignat sau frapat de acest fenomen din lumea mondena, denumit intr-o limba oarecare: showbizz. Daca ne intereseaza acest subiect, e clar ca suntem pasionati de tv si de scandalurile vedetelor, care nu stiu ca rufele nu se spala-n public...

   Suntem in contextul Acces direct (ca sa dam doar un exemplu din aceasta nebunie tv) si intrebam: pe cine intereseaza cearta dintre Oana si Viorel Lis, Madalina & Narcisa si Guta, X si Y ? Acest soi de scandaluri, intereseaza doar pe oamenii fara educatie crestina si fara cultura.

    Lumea mediocra si ipocrita, se uita la fel si fel de aberatii si tampenii tv. Mass-media castiga bani frumosi pe manipulare, scandaluri si subiecte fierbinti. Se spune ca lumea cere... lumea e obsedata de senzational, stiri horror etc. etc.

     Nu este deloc adevarat. Lumea nu cere nimic. Lumea (publicul Acces direct) e nebuna, nebuna, nebuna... - ca sa nu zic dementa - , si "normal" ca digera aceasta "mancare" ieftina si expirata.

    Producatorii si moderatorii, nu vad ca invitatii (cu diverse probleme de familie) nu sunt sanatosi psihic??? Si eu copil, apelez la o intrebare retorica in industria mass-mediei comerciale, unde primeaza banul. Acolo, majoritatea e nebuna de bani si doar banii fac legea in lumea lor crazy crazy crazy. Ma refer la mass-media axata pe scandal si manipulare, nu generalizez.

    De ce fac rating, nebunii la televizor? Pentru ca acei nebuni (invitati in direct la tv) sunt chip si asemanare cu tovarasii telespectatori. Nu e vorba aia din popor: cine se-aseamna se-aduna???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu