joi, 10 iulie 2014

Eu vreau sa schimb lumea

    M-am gandit si ma tot gandesc cum sa schimb lumea. Din cate solutii am gasit, izbavirea prin nud e cea mai sigura, cea mai buna... Ca-n bancul ala cu preotul tanar: trece o batranica pe langa un preot tanar si ii da sarut-mana parinte. El: mergi cu Domnul, sa traiesti tanti... du-te cu Domnul... Trece o domnisoara draguta: sarut-mana parinte... La care el acum: bunaaa, bunaaa... daaa... bunaaaaaa! Asa si noi aici, incercam cea mai buna varianta. Schimbarea lumii prin imagini sexy.

    Rog pe Elena Udrea sa se ofere voluntar. Toti ne dorim sa o vedem pe Elena Udrea goala, imprimata pe niste afise mari, mari de tot. La orice intersectie sa dam ochii cu pasarica Elenei Udrea. Ea sa ne zambeasca frumos (iar noi sa avem liber la fantezii electorale) si astfel sa aiba si Romania o alta imagine (o imagine buna, da buna rau de tot) in UE.

    Vorbim si cu Mihaela Radulescu sa ne arate un san ceva. Asta-i cea mai sexy (pardon) buna varianta de iesire din criza. Romanii vor sa fie fericiti, fiindca amorul te face sa te simti bine. Si daca nu au cu cine sa faca amor... se multumesc cu amorul propriu. Cu pofta... S-au saturat sa li se spuna: m-ai puneti-va pofta-n cui! Prin imagini nud, nu o sa mai avem nevoie de politica sau de mass-media. Toata lumea va face dragoste... sau va face treaba din dragoste. Daca avem imagini nud cu Elena Udrea pe strada, tot romanul va avea chef de munca, si in cativa ani o sa fim cea mai bogata tara din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu