marți, 7 ianuarie 2014

DJ/MC PyTycK - amintiri din prezent



Slava Tie Doamne, Slava Tie! Multumesc Bunului Dumnezeu pentru talentul de a pune muzica, de a fi DJ. Multumesc parintilor si unchiului meu. De aici  mi se trage dragostea, pasiunea si nebunia pentru muzica. Dupa o pauza de cinci ani, va anunt cu bucurie dj pytyck revine...


De data aceasta personal. Cu scule ce-mi apartin. In cateva zile imi achizitionez doua boxe active Ibitza Sound, de 400 W, in valoare de 1 000 RON.


Laptopul luat second hande, 600 RON. Microfoane (80 RON) si muzica selecta. Trei microfoane, mufe, cabluri si alte nebunii tehnice. O investitie nici prea mare, dar nici prea mica. Dj din 2005 (oficial), cu nenumarate bancheturi la scoala si petreceri private, inainte. Pe atunci aveam piese... Combina muzicala, casetofon, microfoane, statie Pionner, subwoofer (boxa de bass) , doua boxe Tesla si alte doua boxe rusesti de la varul Ionut Bombonel, boxe cu doua difuzoare , de vreo 50 W. In fine... Mama le numea troace. Intre timp am mai facut rost de doua DVD-uri si o alta piesa Pionner. Am avut ceva acceptabil pentru petreceri si majorate, insa ce aveam eu nu facea fata la nunti. Din pacate, am renuntat de tot la ele. Le-am vandut la prieteni. Astazi revin cu ceva nou si cu dorul de dj-ul ce am fost... si sunt. Usor, usor ma refac la loc. Am pastrat un DVD Samsung (super profesionist) si piesa Pionner cu CD track. Oricum, a trecut muzica pe casete si CD-uri. Azi se pune muzica pe laptop sau la PC.

Repet, in 2005 incep activitatea la Rest. Popasul dintre vii (situat pe E 85, fata-n fata cu Bacusul mare) , patron dl. Titu. Piesele erau ale dansului. Am mers la Focsani si am luat din Onix, un mixer de vreo 14 mil. vechi si 2 boxe de zece mil.vechi. Muzica o puneam impreuna cu dj Vio, Viorel, baiatul dl. patron. Era superb. Ne intelegeam de minune. Faceam o echipa perfecta. Eu la butoane si la microfon, dj si mc, iar el la PC.

Am avut la acest restaurant, in trei ani, peste 60 de evenimente (nunti, botezuri - cumetri, logodne) in afara de bacheturi si majorate. Din 2006 incep sa fiu si dj la Disco Mulex. Cand aveam nunta sau alt eveniment la restaurant, statea la disco, fratiorul meu de suflet, Ionut D. , supranumit de mine - Dj Simpatic. Am stat la Disco Mulex aprox. 2 ani. Din cauza scanadalurilor si batailor s-a inchis discoteca. La restaurant s-a terminat treaba fiindca Viorel,  baiatul dl. patron, a plecat la facultate la Bucuresti. De atunci n-am mai continuat activitatea decat foarte rar, la un banchet de cls. a 8 - a si la divesre petreceri, majorate... Cand aveam ocazia la prieteni, normal eram dj. In 2008 devin si membru (simpatizant) PNL si am fost de doua ori dj in timpul campaniei electorale. Numai ca nu foloseam scule de la mine suta la suta. Imprumutam ceva plus doua-trei piese de la mine. La disco nu aveam nevoie decat de microfonul meu fara fir si de castile mele ... muzica mea si atat, in rest totul era acolo si era ok. Ma gandesc asa ca pentru mine, cred ca am avut peste 20 de majorate (la unele am folosit exclusiv sculele mele) si ale evenimente. Anul trecut am incercat o seara de dans si karaoke, reusita partial. In decembrie, in schimb, sparg gheata cu un super majorat si apoi alt  majorat extraordinar (la vara mea la Palanca) si in sfarsit, seara de revelion. DJ/MC Pytyck in actiune.


PRIMA NUNTA. Aveam 16 ani. Tremuram de emotii. Credeam ca o sa fie foarte simplu, dar era treaba serioasa. Nunta mare, 120 de persoane. Si eu si dj Vio, ne lansam oficial. Prima nunta cu scule adevarate si muzica adevarata, special aleasa. Am darul de la Dumnezeu, am muzica in launtrul meu. Am talentul in sange. Ma pricep. Ma descurc bine tare la microfon si asa am facut un show pe cinste. Ne-am ales cele mai bune melodii. A fost o seara de neuitat. Logic, ca la inceput, cu mici incidente, dar tot raul spre bine. Dj pytyck si dj Vio erau deja bagati in priza si timp de 3-4 ani am fost de nedespartit. 

Acum, in 2014, pornesc iarasi la drum. Sunt si eu student ... sper sa am timp si de facultate si de muzica, si de dj pytyck singur, solo. Dj Vio nu se mai baga, insa cu muzica de la el, raman ce-am fost si sunt ce am ramas: dj pytyck.

Dj, dj ... da muzica mai tare! MUZICA E VIATA MEA! Muzica transmite ceva spiritual. Muzica si dansul. Cu muzica de la Dj Vio si cu muzica noua, ma relansez ca dj pytyck. Astept invitatii! Va iubesc! Doamne ajuta.

Cu dedicatie - dj/mc pytyck (dani belu) !!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu