sâmbătă, 20 iunie 2015

Masculinizarea feminina

   Femeia moderna se pare ca nu vrea doar sa fie egala cu barbatul (ceea ce nu este rau in anumite circumstante) , ci vrea sa fie femeie-barbat. Obs. cu tristete un soi de masculinizare la unele fete de 16 ani. Poate nici nu mai conteaza varsta in acest context. Problema e ca multe fete vor sa fie asemenea barbatilor. Nu stiu de ce se tinde spre o masculinizare iesita din comun.

    Femeia adevartata este frumoasa natural. Sinceri sa fim nu putem iubi o caricatura de femeie. Adica o femeie care se masculinizeaza prin limbaj, comportament si estetica. Femeia trebuie sa fie frumoasa prin blandete si delicatete si sa aiba mereu o aura de mister. Nu se poate sa iubim o femeie care fumeaza in exces, consuma alcool si se bate mai rau ca un baiat destrabalat. Pur si simplu nu ai ce sa iubesti la o fata care loveste cu pumnul sau cu piciorul. Acest gen de fata are probleme grave de comportament si la nivel psihic. Mentalitatea ei este redusa la ceva salbatic si tinde spre un spirit de jungla sau de mahala. Desigur nu suntem de acord cu barbatii care lovesc femeile. Niciodata nu putem admite acest lucru. Indiferent de situatie e bine sa evitam si sa ne potolim. Da, unii poate vor rade, sunt atatia barbati care au luat bataie de la femeile lor si au tacut. Se pare ca acest tip de femei vor sa domine prin violenta si "masculinizare". Ele cred ca totul li se cuvinte. Sunt niste "copile" rasfatate si pline de ifose. Nu e prea bine sa avem legatura cu asemenea specimene de fete si se pare ca ele sunt mai mult singure. Nu pot avea partener. Nu din cauza partenerului, ci din cauza atitudinii lor masculine.

     Sa privim realist. Cine poate sa iubeasca o fata pe jumatate baiat? Unde mai este farmecul femeii daca ea se masculinizeaza si se prosteste in acest sens? Grav este sa te indragostesti de o masca. De o fata placuta la chip si urata la caracter si la suflet. Si mai grav este sa te indragostesti de o fata perversa care joaca teatru, minte si inseala non-stop. Extrem de grav este sa te indragostesti de un demon sau sa faci dintr-o femeie idol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu