luni, 1 iunie 2015

Intalnirea

     Am intalnit in viata oameni cu caracter si oameni de nimic. Acesti oameni de nimic sunt oamenii cu suflete de gheata. Stiu ca am sa intalnesc tot felul de oameni si stiu ca omenia este cea mai de pret in acest context postmodern.
     
       Poti avea sansa sa cunosti, sa intalnesti oameni frumosi a caror taina este deosebita. Dar poti avea si deceptii. Sa fii dezamagit de semenii tai e cel mai urat. De ce? Pentru ca ai crezut in ei. Ai avut nadejde si ai fost inselat.

      Credeam ca am intalnit marea iubire si nu a fost asa, fiindca nu exista iubire fara Hristos. Intalnirea in comuniunea iubirii adevarate este Intoarcerea la Hristos. Fara Hristos - Modelul Iubirii firesti, orice iubire hedonista este ceva amagitor si efemer. Iubirea fara Hristos nu dureaza. Iubirea fara Hristos este psihologie searbada. Iubirea fara Hristos este o obsesie si nimic mai mult.

     Iubirea adevarata e atunci cand ajungi in fata Sf. Altar si te intalnesti in Taina Casatoriei. Aceasta iubire nu este oriunde. Aceasta iubire este o comoara. Vrem sa iubim cu adevarat? Atunci sa invatam a face unele compromisuri si sa invatam sa iertam. Daca nu iertam nu iubim cu adevarat si nu intalnim niciodata marea iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu