miercuri, 5 februarie 2014

Horoscop

Horoscop (Zodiacul bengalez)

Horror-scop , made in Urechesti , Astrolog - Daniel BENGA

IANUARIE - zodia BALAUR

Astrele prevestesc o zi cu soare si cu doua dimineti. Nativii din zodia BALAUR se simt extraordinar tot timpul anului. Se scoala de dimineata (ceva se scoala in ei, nu stim exact ce) si dorm seara. Un balaur mare, numit mass-media, a vazut la tv un accident aviatic si vrea sa zboare prin neant cu aceasta tragedie. Astroloaga  Veta Chioara (nu exista astrolog in acest context) a prezis acest accident. Daca era Dan Diaconescu - OTV , ii gasea pe saracii aia, in doi timpi si trei miscari, precum a gasit-o pe Elodia. Din pacate, o fost ceata si stelele nu se vedeau pe cer, iar OTV e cazut in prapastie. In fine... Banii. Cu banii stau foarte bine, nu au bani cei din zodia BALAUR, dar au nevoie... au de gand. In dragoste: excelent. Fac sex si dragoste peste tot si nicaieri. E o zodie sexista... nu basista. Cica avem niste "intelectuali basisti", ce e ala "basism" in Romania? Zodia BALAUR nu percepe asa ceva. Totul e ok. Balaurii scot flacari pe nas. Stam bine. Treaba-i buna dar mai dureaza!

* INTERVENTIE - Astrologul Daniel BENGA, savant de renume mondial, a citit in istoria zodiacului bengalez , ca prima zodie de fapt a fost Tzap, dar s-a trecut la Balaur, dupa un plagiat dupa zodiacul chinezesc de Victor Ponta. Ne pare rau, nu avem diacritice, s-a stricat sistemul care facea diacritice la comanda, si suntem nevoiti sa scriem cu tz, sa vb. ca Ponta "ca si premier" ... etc. etc. etc.

FEBRUARIE - zodia BOU

BOUL e cel mai favorizat. E ocrotit prin lege. In afaceri va avea succes sau succesuri. Astazi, BOUL e genial. Are dragoste, bani si sanatate. NOROC fara numar. Poate sa joace la Loto, Bingo Romania si Super Bingo Metropolis. O sa castige candva. ... In relatia cu familia vor fi mici polemici, dar treceti repede peste. La scoala tu ramai repetent ... Pardon, asta e de la Puya!  La scoala BOII invata sa ajunga vaci. Puteti merge la orice teza, la orice examen. La BOI - speranta moare ultima!

MARTIE - zodia GUZGAN

GUZGANII au parte de fericire. La ei fericirea consta in bani, casa si masini. Puteti merge la Iasi, s-a deschis un supermaket NOU denumit sugestiv SOCOLA , unde sunt cele mai mari reduceri din tara. In dragoste e beton. Partenerul de viata va face o zurpriza - veti fi in direct (inregistrat si in reluare) la Ochii din umbra, la Kanal D. Cu sanatatea e misto ... va permiteti sa o luati la misto. Si intr-un cuvant, sunteti cool.

APRILIE - zodia CRONCOBAUR

Nativii din zodia CRONCOBAUR, cu ascendent in SOPARLIBONZAUR, au dat de dracu. Nu stiu cum au dat, dat au dat. Calendarul Borfas (pe stil vechi) au prezis ca Apocalipsa incepe cu cei din zodia CRONCOBAUR. Nu avem vesti bune. Ne pare rau, dvs. puteti sa va aruncati dupa un bloc de desen! Asta-i viata, nu aveti nicio sansa!

MAI - zodia RAS

Zodia RAS ... e de tot plansul. A fost zodia cea mai tare... dar astazi, din cauza expunerii la manele, a ajuns o zodie de... de RAS. Se pare ca azi, psiho-astrologii nostrii, prezic (nu viitorul, ci prezic niste aberatii, niste prostii ieftine... dar interesante) o vreme nasoala... e naspa rau... Aoleu, nu suntem la meteo, scuze! RASII sunt bucurosi tot timpul. Ei au o veselie dementa, rad din orice si de orice. Ai ras ai tot ce vrei! ATENTIE - rasul ingrasa!

IUNIE - zodia BROASCA

Despre zodia BROASCA nu putem spune decat atat: oac, oac, oac...

IULIE - zodia TIGAIE

Cei din zodia TIGAIE, se imbulzesc la tigai, cratiti, lighiane, castroane... Pentru ei spiritul de turma e preferat. Traiesc din reduceri. Recomandam: civilizatie si rabdare!

AUGUST - zodia PAPAGAL

In aceasta zodie se regasesc majoritatea celor din mass-media si din politica. Este o zodie care se repeta. Se dezvolta prin repetitie. Daca se repeta bani - au bani, daca se repeta prostie - au prostie, si tot asa. Aveti mari sanse sa candidati la functia de presedinte! Toti cei ce sunteti in zodia PAPAGAL , aveti grija la matze (pisici) si caini maidanezi.

SEPTEMBRIE - zodia SUGATOR 

SUGATORII sunt si ei in ambianta cu PAPAGALII. Nu e nicio diferenta intre SUGATORI si PAPAGALI.

OCTOMBRIE - zodia BIZON

BIZONII au mari sanse sa ajunga vedete. Sunt primii vizati de ProTV. La ei totul este roz. Si aia e roz. Aia, adica vorba aia. Se pot combina cu orice zodie, doar sa respecte regulile de circulatie.

NOIEMBRIE - zodia VAMPIR

VAMPIRII exagereaza. Sunt obsedati de culoarea rosie. Voteaza mereu cu PSD. Sunt orgoliosi si egoisti din fire. Se recomanda - vizita la un medic psihiatru si statul in casa pe o perioada nedeterminata!

DECEMBRIE - zodia FOCI 

FOCILE sunt din cea mai activa zodie. Fac parte din cei care alearga prin somn si merg prin vis. Tot restul vetii dorm. Dormiteaza. Somnolenta si plictiseala e caracteristica focilor. Lumea virtuala e cea mai buna lume unde se regasesc. Recomandari: sa nu va spalati pe dinti, ca se poate sa adormiti cu periuta in gura si Doamne fereste! Sa nu va treziti niciodata dimineata! Sa va traiti viata la maxim! Traiti clipa, dar traiti in somn! Somnul e nemaipomenit pentru frumusete. Si inca ceva: sa nu va priviti in oglinda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu