vineri, 3 august 2012

ganduri din jurnal


* Daca ar fi sa tin o conferinta azi, as incepe astfel (fiind un discurs adresat tinerilor adolescenti tre sa pomenesc temele de real interes pentru dansi) :

Februarie sta sub semnul zodiei  LOVE. Despre Valentain Days n-am ce sa va zic fiindca nu ma intereseaza, nu ne apartine. E o sarbatoare imprumutata, comerciala... si nu face cinste Romaniei.
Sa vorbim despre iubire sau despre sex? Cum doriti dvs?
Sa va vorbesc despre metodele cotraceptive, despre avort, despre prezervativ... Mai intai sa vorbesc despre sexul oral sau sexul virtual? Dar despre Facebook nu spunem nimic?
Subiectul principal (vedem ce e in mass-media) este zapada, iarna grea, "vremea rea". Vremea-i rea, dar noi suntem buni?
Noi oamenii cum suntem? Din pacate suntem mai rau ca vremea. Ne place sa traim sub vremi.
Omul si vremea au in comun schimbarea. De ce ne schimbam asa des? Ne schimbam frecvent fiindca nu stim ce vrem de la viata. Avem un rosi pe acest pamant, nu doar sa facem umbra pamantului, dupa cum ne acuza batranii, moralistii.
Inteleptii spun ca nu avem repere, ca lipsa valorilor... ne duc in bezna. Aceste aspecte negative si mai ales faptul ca ne raportam la non-valori, la manele... ne ancoreaza fiinta intru neant. Dragii mei, tre sa luam atitudine si sa dovedim ca avem demnitate. Fara demnitate ramanem in superficialitate...

16-02-2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu