luni, 6 octombrie 2014

Cartile Tinerilor - Florina Dinu

    Florina Dinu, deschide o noua pagina on line, pentru a pune in valoare universul lecturii si in special cartile tinerilor.

    Omul in viata urca niste trepte. Sunt diferite etape de parcurs. Nu putem sa citim I. Kant si S. Freud la 5 ani. Tinerii si copii, au nevoie de povesti. Am uitam sa citim povesti nemuritoare si sa vizionam filme de tip capodopera, gen "Robii" cu Kim Novak. Am uitam sa facem multe lucruri simple si frumoase in acest context postmodernist si ultra'tehnologic, acaparat de jocuri on line si facebook sau alte retele de "socializare".

    Florina Dinu, autoarea cartii de poezii Vipera (editura Stef) , recomanda cu drag cartile ce nu pot sa lipseasca din viata tinerilor pasionati sau nu de lectura. Nu toti citesc carti. Nu toti tinerii au rabdare sa citeasca, insa totusi, mai mare rusinea sa nu citim macar o carte in viata.

    Consider de mare folos acest blog - Cartile Tinerilor http://www.cartiletinerilor.com/ si la randul meu, pasionat de carti si de lectura, va recomand cu demnitate acest loc unde gasim (copilul din noi) si ne regasim in lumea basmelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu