miercuri, 7 mai 2014

Un bou a violat o vaca

Suntem in direct la RTV. Preluam o stire de la postul local Bascalie tv. Va asiguram ca avem toate drepturile de autor fiindca jurnalistul Paul Dumbrava, lucreaza de azi la noi. Stirea o vedeti titrata pe ecran: UN BOU A VIOLAT O VACA. Invitatii din platou: doamna Monica Tatoiu, dl. psiholog Hanibal Dumitrascu, colegul Victor Ciutacu si doamna avocat Paula Iacob. La telefon isi va da cu parerea dl. sociolog Alfred Bulai. E o stire senzationala. E un caz special. Intram direct in subiect:

- Ce parere aveti doamna Monica Tatoiu despre acest eveniment?

blablabla...

----------------------------------------------------------------------------------------

STOP! Avest text va fi fost abadonat, dat fiind faptul ca a mai fost scris in alt context si era destinat catre editura Humanitas. Lucrarea "Caricaturi si specimene" a primit raspuns negativ si astfel am sa pun punct la aceasta idee "crazy".

Am incercat marea cu degetul, cum se spune. Nu e deloc simplu sa publici la o editura de prestigiu, mai ales tu (adica eu) nefiind scriitor.

Las aici mesajul primit de Humanitas si va multumesc celor cativa cititori (putini dar buni) care mi-ati acordat incredere. Doamne ajuta!


Humanitas Manuscrise
To Me
Jun 30 at 7:26 PM
Stimate domnule Danut Belu,

Va multumim ca sunteti cititor fidel al editurii noastre, dupa cum va multumim si pentru propunerile de publicare trimise pana acum. Din pacate nici aceasta ultima propunere nu o putem prelua in portofoliul editorial. 
Va uram succes pe mai departe, cu convingerea ca exercitiul scrierii pe blogul personal are sa-si arate, la un moment dat, roadele.

Cu cele mai bune ganduri,

EDITURA HUMANITAS
------------------------------
Piata Presei Libere 1
013701, Bucuresti
tel. 021 408 83 50
fax 021 408 83 51

www.humanitas.ro
www.libhumanitas.ro (magazin online)​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu