luni, 10 noiembrie 2014

SCRISOARE DESCHISA CATRE DL. VICTOR PONTA




   Doamne ajuta!

   Maestrul Dan Puric marturiseste cu demnitate: "ma doare tara!" ... Ma numesc Danut Belu, sunt un simplu tanar (student) din comuna Urechesti, jud. Vrancea. Nu am peste 30 de ani si nu sunt "destept" ca Remus Cernea. Am 26 de ani si sunt modest, poate prea modest... si cu prea mult bun-simt (asa imi spun cei din jur). Sunt orfan de tata, dar nu si orfan de Dumnezeu. Sunt si eu nepot de preot si doresc sa va pun la suflet cateva ganduri.

    Stimate Dl. Premier Victor Ponta, ati citit cartea Cuviosului Paisie Aghioritul - Cu durere si dragoste pentru omul contemporan?

     Va aud la tv spunand ca si Dvs. sunteti nepot de preot si ca sunteti un om credincios si cu frica de Dumnezeu. Ar fi bine sa fie adevarat, dar un om credincios, un crestin-ortodox practicant, nu se comporta astfel ca Dvs. , nu face politica de tip PSD, nu minte si nu este arogant.

    Obs. cu tristete si indignare, ca va place foarte mult ipocrizia. Si Dvs. si dl. Mircea Geoana vreti sa cuceriti electoratul cu falsa smerenie si cu falsa idee ca sunteti un om credincios. Tovarasul Mircea Geoana, ca sa ma exprim corect, a dat citate din Sf. Parinti, a ales "model" pe PF Pr. Patriarh DANIEL, ca sa castige voturi si sa prosteasca lumea crestina, lumea iubitoare de credinta si de Biserica. Imi pare rau sa va zic acest lucru, dar daca tot spuneti ca sunteti credincios, de ce nu ACUM ORI NICIODATA ... , de ce nu azi... azi ... va dati demisia si va retrageti din cursa pentru presedinte al tarii??? De ce nu spuneti ADEVARUL?


     Adevarul e ca ideologia "socialist-democrata" e "laptele batut al comunismului". ADEVARUL e ca Romania vrea un alt MODEL de Presedinte. Adevarul e ca Dvs. sunteti "modelul" tovarasului suprem - Ion Iliescu. Adevarul e ca zambetul Dvs. "ucide". Adevarul e ca PSD a facut cel mai mult rau Romaniei. Adevarul e ca Dvs. aveti o singura "politica" si un singur discurs: "Jos Basescu!" ... Nu stiti altceva decat sa loviti in Basescu si sa dati vina pe PDL (acum si PNL). Nu aveti demnitate si curaj. Nu vreti sa recunoasteti ca PSD egal CORUPTIE, DEMAGOGIE SI NEOCOMUNISM. Nu vreti sa vedeti ca albul e alb si negrul e negru. Nu vreti nimic bun... din aroganta, mandrie si prostie. Da, e o mare prostie sa conduci PSD si sa crezi ca politicile de stanga pot scoate tara din neant.

     PSD oare nu a facut un dezastru din tara asta si acum vrea sa o arunce de tot in prapastie? Un om onest, sincer si credincios ... si patriot, NU VOTEAZA PSD si nu admite ideea de stanga (pe profilul Iliescu-Nastase- Geoana- Ponta) . Dvs. chiar nu vedeti asa-zisii "baroni locali"? Nu vedeti ca toti imbecilii si mafiotii (gen Radu Mazare, Marian Vanghelie, Marian Oprisan...) sunt in PSD??? Nu vedeti ca intreaga clasa politica (cu mici exceptii) are pete, bube si o pregatire nepotrivita pentru deputat, senator sau ministru?

     Cati de la Dvs. (inclusiv persoana Dvs.) ati citit PETRE TUTEA??? Unde gasim la genialul PETRE TUTEA sa recomande socialismul sau doctrina de stanga??? Unde vedeti Dvs. o Romanie mai buna cu PSD???

     Sunt nascut in '88 si fara suparare, stiu cat de cat (nu aproape tot) ce inseamna PSD, aidoma "ciumei rosii". Da, PSD = "ciuma rosie" si neocomunism... si un electorat de batrani care sunt manipulati prin pensii. In mare parte aveti un electorat format din prostime si batrani. De ce nu spuneti adevarul acelor batrani care voteaza de frica? Nu de frica de Dumnezeu, ci de frica PSD-ului, un partid criminal si odios. Sper ca distrugerea tuturor fabricilor din tara (dupa '90) se poate considera o crima? Sper ca infrastructura proasta, este o crima? ... Sper ca atat cat ati furat (gasca, mafia de la PSD) se poate cataloga drept o crima? ...

    PS: Sunt tanar si doresc o tara fara PSD si fara ipocriti ca Dvs. ! Va rog din suflet, daca aveti cu adevarat credinta si frica de Dumnezeu, votati cu dreapta acum in turul doi sau nu mai mergeti la vot!

   Cu durere si sinceritate, tanarul vrancean, Danut Belu!

3 comentarii:

  1. prietene, ma inclin, in fata acestui text : argumentele si felul in care te exprimi, fac din acest articol un text cu mesaj puternic. felicitari ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. * Îmi pare rău să te anunț Dănuț, dar CU SIGURANȚĂ o să iasă tovarășul Ponta.
    * Sunt mulți care votează cu el fără să știe ce o să urmeze.
    * Sunt mulți care cred în minciunile lui.
    * Nici nenea Iohannis nu-i mai breaz, dar poate o să facă ceva... altceva... o schimbare ÎN BINE...
    * Oricum felicitări pentru că ești direct și le spui "pe față".
    * Dacă ar gândi măcar 60-70% din populația țării așa, am ajunge foarte departe.
    * Dar din păcate ne-am obișnuit așa... săraci într-o țară bogată, plini de griji, de datorii...
    * Asta e... Poate o să NE TREZIM și noi ! Sper să nu fie prea târziu...

    RăspundețiȘtergere